Shopping +

WE ARE BACK

In full throttle!

Veilig, aangenaam en kwaliteitsvol winkelen, dat is wat we bij MANMADE willen aanbieden. We pikken de draad weer op en het is vanzelfsprekend dat we daarbij de reeds bestaande en nieuwe maatregelen sterk ter harte nemen.

Ontdek hieronder hoe we daarbij te werk gaan.

Aarzel niet, als er verder vragen zijn, om ze ons te stellen. Als ze binnen de mogelijkheden liggen, zullen we zeker een gepaste oplossing aanbieden.

Afspraak met een deal

Deze keuze is aanbevolen. Maak via onderstaande knop een afspraak met één van onze medewerkers. Je bent hierdoor verzekerd van een professionele assistentie op een vlotte en veilige manier.

Maak een afspraak
Whatsapp,kan ik speedshoppen?

Als je de dag zelf wil komen shoppen, dan informeer je best even bij onze medewerkers naar de vrije slots. Dat kan eenvoudig 0476772347 of via het WhatsApp icoon, Uiteraard kan je nog steeds personal shoppen via WhatsApp.
Het succes van deze actie heeft ons de voorbije weken warm en aangenaam verrast.

Knock knock

Je bent altijd welkom, ook zonder ons vooraf te verwittigen. Gelieve hierbij aan de inkom even te wachten tot een medewerker je een seintje geeft voor vrije doorgang. Indien het maximum aantal personen bereikt is of indien de maximum bedieningscapaciteit volzet is, kunnen we je enkel voorstellen om je op een ander tijdstip te bedienen.

Show Buttons
Hide Buttons