Blog

Afrekenen

Xacus Journey Collection

De italiaanse hemdenspecialist Xacus heeft met zijn Journey Collection de man in het vizier die steeds in beweging is. Of het nu met de fiets is of het vliegtuig, of spurtend van de ene meeting naar de andere, het ‘Travel Shirt’ en hun nieuwste aanwinst, de ‘Active Shirt’, zorgen ervoor dat je er ook na…
Read more

Men’s Night Clem Vercammen

MANMADE was aanwezig bij de Men’s Night van Clem Vercammen en zoals je kan zien in de foto’s was heel gezellig! 😉 A-dam underwear had voor een boksautomaat gezorgd waarbij de aanwezigen kans maakten op aankoopcheques van MANMADE en A-dam boxershorts.

Pony sneakers

NIEUW PONY sneakers

PONY oftewel Product Of New York werd origineel in 1972 gelanceerd om de snelle dynamiek van de stad NEW York bij te houden. Het merkt werd onmiddellijk opgepikt door bekende sporters van die tijd zoals Mohammed Ali en Pele. Nu meer dan 40 jaar later profiteert het merk van de herleving van de retromerken en…
Read more

Paul Dino

De Paul Smith DINO is back!

Deze nieuwe mascotte van Paul Smith werd vorige winter geïntroduceerd en is ondertussen al een vaste waarde geworden. De designer heeft hem voor het nieuwe zomerseizoen terug verwerkt in verschillende stuks van de collectie zoals deze ecru sneakers.

Chevignon

NIEUW Jaren ’80 icoon Chevignon

Dit Franse merk met de historische eend als logo slaat zijn vleugels terug uit en verovert opnieuw een plaatsje in de hippe streetwear markt! Kom deze sweater in het typische Chevignon geel en andere items ontdekken in de winkel.  

Stone Island

Stone Island

Ontstaan in 1982 en ooit geimporteerd uit Italië door britse hooligans is dit merk op dit moment hotter dan ooit! Prachtige kwaliteiten en technische innovaties kenmerken deze collectie van rijke basics. Het kleuraccent voor deze zomer is dit mooie zacht-groen. .

WhatsApp chat
Show Buttons
Hide Buttons